Over Jelle KoningJelle Koning (1969) is werktuigbouwkundig ingenieur en bedrijfskundig academicus. Met meer dan 15 jaar ervaring in de "ERP arena" als consultant, projectleider, verkoper, manager en ondernemer heeft Jelle een brede ervaring en honderden bedrijven van binnen mogen bekijken, helpen en verbeteren.

In 2001 was Jelle Koning mede oprichter van Trimergo International BV, ontwikkelaar van standaard ERP software voor de projectgestuurde industrie. Nog steeds is hij mede eigenaar van de onderneming en parttime betrokken als productstrateeg.

Begin 2012 is Jelle Koning samen met Ilse Schrijver gestart met het Bedrijfskundig Instituut Kleynenborgh. Het instituut zet bedrijfskundige kennis in voor de ontwikkeling van management en ondernemerschap. Dit doen wij door middel van workshops, trainingen en (gast)colleges. Daarnaast kn gekozen worden voor individuele coachings- en adviesdiensten. De docenten van Kleynenborgh zijn vrijwel allemaal zelfstandig ondernemer en academisch geschoold.

Jelle Koning is maatschappelijk actief als wijkraadvoorzitter en bestuurslid van een groot jaarlijks evenement. Hij is getrouwd, heeft 3 kinderen en is woonachtig te Doesburg (gld).

Energiek, passievol, luisteren, analytisch en snel praten zijn enkele kenmerken.

Voor meer informatie, een vraag of gewoon een opmerking, kunt u bellen, een tweet sturen of gewoon mailen .

Snelle Jelle